research paper on frozen shoulder literature review on family planning in nigeria scholarship essay examples doctor ejemplos de formacion academica en un curriculum vitae ajog literature review

Sikkens

/Sikkens
Sikkens2017-03-14T08:18:25+00:00

SIKKENS – lazure za les Cetol Novatech

Visoka transparentnost Sikkensovih barv za les z uporabo posebno razvitih železooksidnih pigmentov zagotavlja obstojen lesk naravne lepote strukture lesa.

Danes lahko izbirate med tradicionalnimi sistemi za les na osnovi topil in novo generacijo Sikkens Cetol barv za les, ki so narejene na hitro sušeči se vodni osnovi.

Prava barva:
Les je del narave, ki potrebuje posebno nego. Če je brez zaščite izpostavljen vplivom okolja, izgubi svojo lepoto, posivi in postane krhek. Lazure Cetol zagotavljajo pravo zaščito za vse vrste lesa in mnoga področja uporabe. Še več: oplemenitijo naravni sijaj lesa in ga spremenijo v izrazit arhitekturni element. Lazure za les Cetol zagotavljajo trajno zaščito in prosojno lepoto lesnih površin v mnogih privlačnih barvah. Zanesljivi lazurni sistemi Sikkens so primerni za vse vrste lesa.

Uporaba lazur Cetol:
Visoko obstojna in s tem gospodarna zaščita za les
Ohranjanje površinskega videza naravne strukture lesa
Obsežen izbor barv omogoča poudarke v želenem barvnem slogu
Posebno intenzivna globinska zaščita za les
Visoka UV–zaščita zaradi visoke odbojnosti

Visoko obstojna zaščita in gospodarna zaščita za les – zaščita za vse primere:
Načeloma sta na voljo dva lazurna sistema za zaščito lesenih gradbenih elementov: sistemi z debelo lazuro, ki ne omogočajo prehajanja vlage in s tem zagotavljajo dolgotrajnejšo zaščito pred razpokami. Priporočljivi so za vse dimenzijsko stabilne lesene gradbene elemente, kot so okna in vrata ter sistemi s tanko lazuro, ki omogočajo prehajanje vlage in niso nagnjeni k luščenju. Priporočljivi so za vse dimenzijsko nestabilne lesene gradbene elemente, kot so ograje, pergole, balkoni in strukture iz desk.

Gospodarni sistem:
Lazura Cetol High–Solid Novatech je zaradi visoke vsebnosti suhe snovi še posebno gospodarna, saj z njo prihranite en sloj nanosa.

Klasični sistem:
Lazura Sikkens Cetol HLS plus je pravi odgovor zlasti za vremensko obremenjene zunanje lesene konstrukcije, kot so ograje, balkoni ali pergole. Ob uporabi skupaj s premazom Cetol Filter 7 Plus boste ustvarili osnovo za okna in zunanja vrata.

Okolju prijazni sistem:
Lazuro Cetol BL 31 na vodni osnovi odlikujejo okolju prijazne lastnosti – nizka vsebnost škodljivih snovi, hitro sušenje in nevtralen vonj.

Sikkens Cetol Novatech
Sikken Cetol Odtenki
Artikel – Odtenek: Volumen: Cena:
Sikkens Cetol Novatech 000 – Brezbarvna 1l € 21,15
Sikkens Cetol Novatech 006 – Hrast Svetel 1l € 19,75
Sikkens Cetol Novatech 009 – Hrast Temen 1l € 19,75
Sikkens Cetol Novatech 010 – Oreh 1l € 19,75
Sikkens Cetol Novatech 020 – Ebenovina 1l € 19,75
Sikkens Cetol Novatech 045 – Mahagonij 1l € 19,75
Sikkens Cetol Novatech 073 – Stari Bor 1l € 19,75
Sikkens Cetol Novatech 077 – Bor 1l € 19,75
Sikkens Cetol Novatech 085 – Tik 1l € 19,75